Как да публикувате перфектния комплект за преса на вашия уебсайт - Ариел Хаят


Lo que debes saber para publicar un muy buen kit de prensa o Pess Kit

Често съм изненадан, когато отида на уебсайт на художник и се огледам, опитвам се да намеря основна информация за пресата и не мога. Изглежда, че в ерата на Twitter, Facebook и фен страници на Facebook и подчертавайки двойното им значение в разговорите, сме забравили важните основи.

Това е преработен екстракт от моята книга, Музика, успех след девет седмици и разговор, че каквото и да ни изправят новите цифрови решения, нови платформи и приложения, които ще бъдем принудени да научим, винаги трябва да помним: прес кит или прес кит .

От вас зависи да можете да публикувате информацията за пресата си ясно и лаконично, така че групата ви да е лесна за намиране и за преглед или писане.

Публикуването на комплект за преса за достъп за споделяне с журналисти и отговорници за новите медии (блогове, подкасти и т.н.) е здрав разум.

Редакторите трябва да получат бърз достъп до информацията ви, тъй като те са постоянно по график, ако не им улесните да получат информация от вашия сайт, те могат да преминат към друг от 50-те изпълнители, които ще свирят във вашия град тази седмица .

Press Kit

1 - Вашата музика


Уверете се, че имате достъпна музика на вашия уебсайт или много ясна връзка към страницата ви в MySpace, където хората могат да слушат музиката незабавно. Много вестници включват онлайн реклами, включващи MP3 файлове на артисти, идващи в града, така че ако им е лесно да вземат песни от вашия уеб сайт, за да добавят към собствените си сайтове, това е страхотна допълнителна експозиция за вашата група.

2 - Неговата биография


Биографията трябва да е кратка, трябва да се намира лесно на вашия уебсайт. Тази типична книга за живота на групата и всички мнения на всеки член трябва да бъдат оставени за пространство с техните фенове, това може да бъде блогът или нещо подобно, това ще бъде забавно и чудесно за феновете, но не и за музикантите, които търсят получите бърза и кратка информация. Уверете се, че биографията е лесна за изрязване и поставяне.

Кратка версия за редактори


Не забравяйте да добавите вашето (Уникална точка за продажба) или описание, като отделна част от вашето биографично съдържание. Това трябва да обобщи звука на групата с не повече от 10 думи.

Направете 3 версии на вашето био


-Голяма версия
-С 50 думи
-В едно изречение (10 думи или по-малко)

Съвет: Уверете се, че биографията може лесно да бъде изрязана и поставена и избягвайте да я поставяте във формат Flash.

3 - Снимки


Миниизображенията са чудесни за бързо и лесно зареждане, но са вредни за използване във вестници.

Винаги трябва да имате няколко снимки, които да изтеглите на уебсайта си в поне 300 и в JPG формат.

Внушение:

Създайте лесна за преглед връзка, така че дизайнерите да могат лесно да ги достигнат "Щракнете тук за jpg с висока / ниска резолюция."

Когато снимките се изтеглят, уверете се, че са кръстени правилно на вашата група, за да могат дизайнерите да ги намерят в папките, където са запазени.

Съвет : Не забравяйте да сменяте снимките си няколко пъти в годината, дори ако едни и същи музиканти все още свирят, това е, за да можете да дадете на медиите множество опции за отразяване на групата.

Съвет :

Поставете имената на членовете на бандата отляво надясно (отляво надясно) под груповата снимка, за да дадете на репортерите отправна точка. (Много публикации публикуват снимки с имената на всички членове на бандата отляво надясно, за да спестят на писателите неприятностите да искат имена.)

4. Включете корицата на албума и други илюстрации


Също така ще искате да се уверите, че сте го включили (корица). Или корица, както с висока разделителна способност, така и с ниска разделителна способност (jpg формат), по този начин, ако CD се преглежда, рецензентът може да изтегли корицата. за да добавите към рецензията и ако имате други допълнителни неща като лога, банери, фонове или лентови графики, можете да ги добавите тук.

5. Включете статии в пресата или препоръки от фенове


Това, което казвате за вас, е едно ... Обаче: това, което другите казват за вас, изгражда доверието по различен начин.

Така че, ако имате статии или цитати за себе си, добавени от фенове, включете ги! (Ако ги нямате: кажете на феновете си, че ще се радват да им добавят коментари към вашия сайт.)

Последен съвет:

Sonicbids е чудесно място за изграждане и поддържане на перфектен комплект за преса и не се нуждаете от уеб дизайнер, който да ви помогне.

Източник
Music Think Tank

Връзки
Ариел хаят