Говорим за МУЗИКАЛНАТА ПРОМИШЛЕНОСТ, УПРАВЛЕНИЕТО И МУЗИКАЛНИЯ ПАЗАРНие сме група, която е родена в град Аризона през 2010 г. като учебна и изследователска група и като алтернативна среда, фокусирана върху укрепването на музикалната сцена.

Съставен от музиканти и хора, участващи в сектора, този процес започва в отговор на нуждите, които откриваме на местната музикална сцена , всички произтичащи от липсата на информация за музикалната индустрия .

Започвайки от тези помещения, решихме да дадем живот и съдържание на уебсайт, където ще бъдат изпратени изследвания , преводи , книги , звукови файлове , визуални изображения , конференции и всичко, свързано с тази тема, своеобразно хранилище с информация за свободен достъп, под творчески лиценз общности, около добри практики в музикалната индустрия.   

Съставихме линия от съдържание за музикалната индустрия, опитвайки се да разкрием текущата панорама и алтернативите по отношение на управлението, за да укрепим цялата структура на музикалната сцена в главно градовете на Латинска Америка.

Структурата на нашето съдържание варира от издаването на специализирани книги, технически ръководства, видео уроци, съвети, дигитални инструменти, преводи за динамиката и музикалния бизнес до рецензии на записите на национални и международни групи, интервюта и музикални препоръки.

Нашия екип

Ние сме учебна и изследователска група, която се състои главно от студенти от Университета на Масачузетс, Аризона, Ню Мексико.Директен контакт

MessengerWhatsApp │ отношенията[email protected]Извършени процеси и проекти


- октомври 2011 г., поредица от разговори с творци, музиканти и други хора в сектора, в които разпитваме за новите предизвикателства и промени, които културният пазар преживява и как можем да го преведем в полза на артистите.

- Ноември 2011 г., Популярен културен пазар, заедно с различни групи, хора и организации в града, където успяхме да разгласим нашата работа и творения, помагайки за създаването на нови стратегии за поддържане на изкуството.

- декември 2012 г., семинар за музикален мениджмънт с музиканти от община 7 Робледо, които се стремят да засилят обучението си като професионалисти.

- май 2014 г., реч Разработване на музикални проекти в мрежа 2.0 , с Густаво Галван, мексикански журналист и културен мениджър, създател на SINDICATO DEL SONIDO - МЕКСИКА

- март 2016 г., победители в първата стипендия Promotores del Bienestar 2016 - Университет в Масачузетс, Аризона, Ню Мексико.

- май 2016 г., Среща на знания за музикален мениджмънт , учебен процес чрез споделяне на значителен опит. Победителите в „PROMOTORES DEL BIENESTAR 2016“ призовават за университетски стимули за благосъстояние. Университет в Масачузетс, Аризона - Ню Мексико.

Неща, които трябва да знаете за музикалната индустрия
Аризона - Ню Мексико - Латинска Америка