📺 FOO FIGTHERS: НАЗАД И НАПРЕД ФИЛМ Документален филм онлайн със субтитри

BACK AND FORTH FILM ✅ un documental que cuenta la historia de FOO FIGTHERS, banda de rock liderada por Dave Grohl ex baterista de Nirvana.

„Процесът на създаване на музика беше напълно прост, ясен, чист и истински“ - Дейв Грол


Много добър документален филм, който ни дава представа колко много трябва да премине една група, за да осъзнаем, че вече не са хаус банда, Back And Forth документален филм на Foo Fighters , американска рок група, ръководена от Дейв Грол, бивш барабанист на Nirvana .

Отнема ни почти във времева линия според моментите, през които една рок група преминава от напускане на звукозаписното студио с непокътнати идеи, до пълнене на стадиони, печелене на Грами и водещи плейлисти в много страни по света.

Отчет за нейната история, който ни предоставя ключове в процеса на професионализация на група.
Щракнете, за да видите пълния документален филм

BACK AND FORTH FILM ✅ un documental que cuenta la historia de FOO FIGTHERS, banda de rock liderada por Dave Grohl ex baterista de Nirvana.

🥁 Историята на филма „Назад и напред“


В месеците след самоубийството на Кърт Кобейн (фронтменът на Nirvana) Дейв Грол (барабанист) беше в състояние на депресия, което направи невъзможно свиренето или дори слушането на музика.

За да се измъкне от тази депресия, той резервира шест дни в звукозаписно студио близо до дома си и записа албум на стойност песни, в които свири на всички инструменти.

Той назовава проекта Foo Fighters и през 1995 г. набира ритъм секцията на групата Sunny Day Real Estate , както и втория китарист на Nirvana (и китарист на пънк групата The Germs от Лос Анджелис) Pat Smear, за да превърне проекта в на един човек в група.

Групата обикаля непрекъснато и започва да води свой собствен живот, откъснат от предишните връзки на Grohl с Nirvana.

📣 Какво съдържа документалният филм?


Този документален филм е вълнуващо прозрение за възходите и паденията в живота на групата на всяко ниво.

Творческият процес, работната етика и рутината на турнето се обсъждат и разкриват чрез интервюта и записи на живо на групата.

По време на документалния филм Дейв Грол е смирен и благодарен за успеха, който е постигнал, и е нетърпелив да разпространи думите за групите и музикантите, които са му повлияли през годините, особено пънк и ъндърграунд корифеите на 80-те години.

Това е повече от просто образование за меломаните, които искат да се задълбочат в дискографията на Foo Fighters.

📣 Назад и напред филм - Трейлър