🔨 25 безплатни онлайн инструмента за КОНВЕРТИРАНЕ, РЕДАКТИРАНЕ И ТРАНСФОРМИРАНЕ на аудио, видео, PDF и ИЗВЛЕЧЕНЕ файлове - 123APPSHERRAMIENTAS ONLINE GRATUITAS ✅ para editar, cortar, pegar y transformar archivos de word, PDF, Videos, Audios, fotografías y muchas más. ⚡ 123APPS
Има моменти, в които се оказваме почти с вързани ръце, когато става въпрос за промяна на формата на аудио или извършване на малка модификация на нашите видеоклипове или преминаване от текстов формат в PDF , се оказва, че сте на обществен компютър или в къщата на този приятел, който нямате и няма да имате инсталирани тези инструменти на вашия компютър.

Това ми се случи наскоро, когато мислех да модифицирам някои документи и аудио и видео съдържание, за да ги прехвърля на някой по имейл, но установих, че на мястото, където бях, не са инсталирани тези инструменти .

За щастие в мрежата има всичко и за всички, разглеждайки малко, стигнах до поредица или набор от онлайн инструменти, които ще спасят живота ни като музиканти:

Звуков конвертор , редактор и генератор с хиляди опции, видео и PDF конвертор и редактор, музикален конвертор и много други опции, включително екстрактор на файлове .

Представям ви 123APPS серия или набор от онлайн инструменти, лесни за използване, сигурни, безплатни, които работят от браузъра.

Във всеки от инструментите можете да качвате файловете директно от вашия компютър , от Dropbox , Google Drive или от връзка .

Какво съдържа този пакет от онлайн инструменти? 🧰

PDF ОНЛАЙН 📗

▷ 1 разделен PDF :

Разделете PDF файл или изберете само няколко страници.

▷ 2 Комбинирайте PDF:

Обединете много PDF файлове в един бързо и лесно.

▷ 3 Компресиране на PDF:

Намалете размера на PDF файл.

▷ 4 Конвертиране на PDF в Word:

Конвертирайте PDF файлове в Word (doc, docx), за да ги редактирате.

▷ 5 Конвертиране на Word в PDF:

Конвертирайте Word файлове (doc, docx) в PDF.

▷ 6 Конвертиране на PDF в Excel:

Преобразувайте PDF таблици в Excel (xls, xlsx), за да могат да бъдат редактирани.

▷ 7 Конвертиране на Excel в PDF:

Преобразувайте таблица на Excel (xls, xlsx) в PDF

PDF 8 PDF в JPG:

Запазете всяка страница от PDF файл като отделно JPG изображение или извлечете вградени изображения.

▷ 9 JPG в PDF :

Комбинирайте множество JPG изображения в един PDF файл.

▷ 10 Конвертиране на PNG в PDF:

Комбинирайте множество PNG изображения в един PDF файл.

▷ 11 Конвертиране на PDF в PNG:

Запазете всяка страница от PDF файла като отделно PNG изображение или извлечете вградени изображения.

▷ 12 Конвертиране на PDF в HTML:

Конвертирайте PDF в HTML, без да губите текст или форматиране.

▷ 13 Отключване на PDF:

Премахнете паролата от PDF или криптиране и отключете защитени документи.

▷ 14 Защита на PDF с парола:

Защитете вашите PDF файлове: Шифровайте файлове с парола.

▷ 15 Завъртане на PDF:

Завъртете няколко страници на PDF файла или променете ориентацията на всички страници.

▷ 16 Конвертиране на PowerPoint в PDF:

Конвертирайте презентациите на PowerPoint (ppt, pptx) в PDF и ги отворете лесно от всяко устройство.

▷ 17 Добавете номера на страници или номер към PDF:

Добавете номера на страници към PDF документ, номерирайте страниците бързо и лесно.

ФАЙЛ EXTRACTOR 📦


Archive Extractor е малък и прост онлайн инструмент, който ви позволява да извличате съдържание от повече от 70 вида компресирани файлове, като например:

Поддържани формати:

7z, zipx, rar, tar, exe, dmg, iso, zip, msi, nrg, gz, cab, bz2, wim, ace alz, ar, arc, arj, bin, cdi, chm, cpt, cpio, cramfs, crunch , deb, dd, dms, ext, мазнини, формат, gpt, hfs, ihex, lbr, lzh, lzma, lzm, mbr, mdf, nsa, nds, nsis, ntfs, pit, pak, pdf, pp, qcow2, rpm , sar, squashfs, стискам, седя, sitx, swf, udf, uefi, vdi, vhd, vmdk, warc, xar, xz, z, зоопарк, zi, буркан

Поддържа архиви, защитени с парола Може да извлича съдържание от архиви от няколко части (zip.001, rar.part1, z01 и т.н.)

АУДИО И МУЗИКА 🎧

▷ 19 ИЗРЕЗАНА АУДИО :


✅ Audio Cutter

е онлайн приложение за изрязване на аудио записи директно в браузъра. Той е бърз и сигурен, поддържа над 300 формата, можете плавно да увеличите силата на звука на песента или да запазите записите си като тон на звънене - и всичко това е абсолютно безплатно!

✅ Нежно увеличаване или намаляване на обема:

В тази програма можете да зададете леко увеличаване на силата на звука в началото (избледняване) и намаляване или затихване (избледняване) в края на изрязаната писта. Това се оказва много полезно, ако искате да направите мелодия за мобилния си телефон. Вижте също съвети за рязане на музика.


Извличане на звук от видео:


С помощта на нашата програма можете да извлечете звука от видеоклип. Това е много полезно, ако искате да запазите фрагмент от аудиозапис от филм или видеоклип.

Изрязване на песни онлайн:

Можете да изрежете песента директно в прозореца на браузъра си само с няколко щраквания. Качете файла, изрежете фрагмент и го запазете на вашия компютър.

Създайте мелодии за iPhone:

С натискането на един бутон приложението ще създаде тон на звънене за вашия iPhone и ще запази песента във формат m4r, като я намали до 40 секунди. След това можете да качите мелодията на звънене чрез iTunes.

Guarantee Гаранция за безопасност:

Само вие ще имате достъп до файла, който сте качили. Безопасно е: когато работата приключи, файлът автоматично ще бъде изтрит от нашия сървър.

Форматът, който искате:

Нашата услуга разпознава повече от 300 звукови и видео формата и ние непрекъснато работим за подобряване на тези възможности.Безплатна онлайн услуга за конвертиране на вашите звукови файлове. Приложението поддържа всички формати, работи бързо и не е необходимо да инсталирате каквато и да е програма на компютъра.

Преобразуване в пакет:

Приложението може да конвертира няколко файла едновременно, с възможност за компресирането им в ZIP файл, за да ускори изтеглянето.

Работете с произволен формат:

Нашият конвертор разпознава повече от 300 аудио и видео формати. Той може да конвертира файлове в MP3, WAV, M4A, FLAC, OGG, AMR, MP2 и M4R (за мелодии за iPhone).

Разширени настройки:

Можете да изберете качество, битрейт (битрейт), честота и брой канали, да обърнете трака, плавно да увеличите силата на звука или дори да премахнете гласа.

✅ Онлайн аудио инвертор

Друга характеристика на разширените опции.

Support Поддръжка на маркери :

Можете да промените името, изпълнителя, албума, годината и жанра на композицията. Поддържа тагове за mp3, ogg, flac, wav формати.


Онлайн Audio Joiner:

Безплатна онлайн програма, която ви позволява да се присъедините към няколко песни в композиция. Приложението поддържа crossfade и отваря всички известни формати.

Перфектен съюз (кръстосано избледняване ):

Функцията за кръстосано затихване позволява на песните да се присъединяват по такъв начин, че превключването от едната към другата да става плавно и незабелязано от слушателя.

✅ Присъединете се към песни онлайн:

Програмата позволява да се присъединят няколко песни в композиция директно в браузъра, без да се инсталират програми на компютъра.

Неограничен брой песни:

В приложението няма ограничения за броя на песните, към които можете да се присъедините.

Setting Настройка на интервала:

За всяка песен може да се зададе точен обхват на звука. За това се използват сините плъзгачи. Те могат да бъдат премествани с мишката или със стрелките на клавиатурата.


Онлайн диктофон:

Диктофон - е удобен и прост онлайн диктофон, който работи директно в браузъра. Позволява запис на гласа през микрофона и запазване на файла в mp3.

Изрязване на записи:

След като записът приключи, можете да изрежете само частта, от която се нуждаете.

Безплатен онлайн диктофон :

Нашият онлайн диктофон е напълно безплатен. Няма никакви скрити такси, няма такси за активиране на лицензи или допълнителни функции.

Автоматично разпознаване на тишината:

Онлайн диктофонът открива области с ниска сила на звука в началото и в края на песента и автоматично ги премахва за ваше удобство.

Setting Настройка на микрофона:

Можете да промените параметрите на вашия микрофон, като използвате стандартни инструменти на Adobe Flash Player (намаляване на ехото и настройка на силата на звука).


ВИДЕО 🎥


Онлайн видео катер :

Това уеб приложение ще бъде полезно, ако трябва да изрежете малък видео файл онлайн. Не е необходимо да се инсталира и работи директно в браузъра.

Videos Подстригване на видеоклипове:

Изрязването ви позволява да изберете желаната област на изображението чрез изрязване на ръбовете или промяна на съотношението на видеоклипа.

Завъртете видеоклипа:

Можете да завъртите видеото на 90, 180 или 270 градуса. Много е полезно, ако хоризонтална сцена е била записана вертикално или обратно.

Cutting Онлайн изрязване на видео:

Приложението ви позволява да изрязвате видеоклипове в прозореца на браузъра си в онлайн режим. Той поддържа формати до 500 MB и много скоро ще увеличим този обем.


Онлайн видео конвертор:

Безплатно уеб приложение за конвертиране на видео от един формат в друг, което ви позволява да промените формата, резолюцията и размера на видеото директно в браузъра.

Поддръжка на h265 / HVEC:

Редовно актуализираме поддръжката на кодеци за нашите програми и винаги работим с най-новите им версии.

Файлове до 2 Gb:

Можете да качите видеоклипове до 2 GB в приложението. Скоростта на изтегляне ще зависи само от скоростта на вашата интернет връзка.

Висока скорост на преобразуване:

Преобразуването на видео файлове се извършва на мощни сървъри и обикновено е по-бързо в сравнение с преобразуването на вашия персонален компютър.

Без ограничение на файла:

Нашият онлайн конвертор, за разлика от други услуги, няма ограничения за количеството файлове. Преобразувайте колкото искате.

Повече от 300 формата:

В момента приложението разпознава над 300 аудио и видео формата и този брой се увеличава все повече и повече.


Онлайн видео рекордер:

Video Recorder - онлайн приложение за запис на видеоклипове и правене на снимки директно в браузъра.

Това е прост инструмент с гъвкави настройки на камерата и звука, той бързо обработва файлове и ви позволява да записвате видеоклипове с неограничена продължителност.

Гъвкави настройки:

Можете да регулирате основните параметри на видеозаписа директно във вашия браузър: изберете качеството, задайте огледален режим и разгънете на цял екран.

Можете също така да регулирате силата на звука и да активирате функцията за намаляване на ехото.

Дългосрочен видеозапис:

Приложението ви позволява да записвате видеоклипове с неограничена продължителност. Можете също така да записвате вашите видеоклипове на вашия компютър, в Google Drive или Dropbox.


Ако знаете за други онлайн инструменти, които помагат на всички читатели на този уебсайт, оставете препоръката си в полето за коментари. 🙌Източник

Изображение на корицата